Pszicholódusod logó

Írjon e-mailt vagy foglaljon időpontot online

12 tipp, hogy biztosan megszabadulj a párodtól

pszichologus budapest online pszichologus szakitok

Utálod a másikat és baromira eleged van belőle? Hogy tudod elérni, hogy kidobjon? Íme pár tipp, amivel garantáltan eléred a célod.

Cikkem azok számára is hasznos lehet, akik szeretnék elkerülni, hogy kiborítsák a párjukat. Nekik azt javaslom, hogy kerüljék az alábbi tippek betartását.

Volt már olyan érzésed, hogy legszívesebben szakítottál volna a pároddal, mert boldogtalan voltál mellette vagy már egyáltalán nem szeretted, ő meg leszarta a fejed? Ha most is így érzed, akkor ideje akcióba lendülnöd!

1# Csinálj belőle mártírt. Vagy legalábbis hagyd, hogy azt érezze, hogy az. Tegyél úgy, mintha egy hirtelen felismerésre jutottál volna. Rájöttél, hogy te csak egy egyszerű ember vagy, aki sosem érhet fel hozzá. Mondd el neki, hogy mennyire nem érdemled meg, mennyivel jobban illene hozzá valaki, aki jobb nálad, kifinomultabb, természetesebb, valaki, aki sokkal boldogabbá tudná tenni, mint te.

Legjobban beválik: trendi vagy idősebb embereknél, illetve olyanoknál, akik túlzottan törtetőek.

2# Hideg kéz, hideg válaszok. Amikor a párod úgy érzi, hogy biztonságban van melletted, de te szétunod magad, akkor bánj vele hidegen. Sóhajts egy nagyot és temesd a kezedbe az arcod vagy nézz sokáig meredten a földre. Ne válaszolj az üzeneteire vagy e-mailjeire. A legjobb, ha kikapcsolod a telefonod. Azokon a helyeken, ahol össze szoktatok futni, ne jelenj meg. Ha elmegy hozzád aggódva, hogy mi van, akkor legyél közönyös és intézd el a dolgot egy vállrándítással. Vagy mondd azt, hogy elfoglalt voltál és elfelejtetted a találkozót.

Legjobban beválik: ha van egy kialakult menetrendetek vagy az illető nagyon tapadós és ragaszkodó.

pszichologus budapest online pszichologus szakitok3

3# Ex-faktor. Ez akkor működik jól, ha sokszor felhozod. Említsd meg, hogy most mit csinál az exed, és igazából mesélhetsz az összes exedről, illetve közös élményekről, amik rájuk emlékeztetnek. Aztán később legyen egy nap, amikor folyamatosan az exeidről beszélsz. Ha biztosra akarsz menni, akkor hasonlítsd össze a párod tulajdonságait az exeidével.

Legjobban beválik: azoknál, akik elbizonytalanodnak a sikeres, gazdag, szép exeid miatt.

4# Névcsere. Szex közben, sikíts vagy ordíts fel, hogy „Ohh, igen! Ezaz Ági!” vagy „Ezaz, csináld még Tomi!” Lehetőleg valaki olyan nevét használd, akit tudod, hogy a másik is ismer. Valakiét, akire mondjuk féltékeny. Teljesen ki lesz készülve. Ha rákérdez, hogy miért csináltad, mondd azt, hogy véletlen volt és sajnálod.

Legjobban beválik: igazából mindenkinél.

pszichologus budapest online pszichologus szakitok4

5# Elhanyagolt külső. Igen. Vedd elő az elhanyagolt, visszataszító, kiábrándító oldalad. Azt az oldalad, amikor szar kedved van, leszarsz mindenkit és csak nyomkodod a telód vagy a gépet és nem fürdesz napokig. Ne öltözködj csinosan, viselj full gáz ruhákat, rontsd el a sminked és felejtsd el bedezodorozni magad. Minél igénytelenebb vagy, annál gyorsabban fog tiplizni a másik.

Legjobban beválik: a felszínes, trendi embereknél, akiknek a külső az első vagy azoknál, akik állandóan azt hangoztatják, hogy milyen csinos és szexi vagy.

#6 Felejtsd el az ünnepnapokat. És a szülinapokat. És minden más fontos napot, amit korábban együtt töltöttetek. Ha szeretne egy barátja szülinapjára elvinni, akkor mondd azt, hogy elfelejtetted vagy hogy egyszerűen nincs hozzá kedved. Hadd érezze, hogy ami neki fontos, az számodra jelentéktelen.

Leginkább beválik: mindenkinél, akinek túlzottan fontosak az ünnepnapok, a barátok és a család.

7# Tedd féltékennyé. Semmi sem rombolja jobban a párod önbizalmát, mint amikor alárendelt szerepbe kerül egy riválissal szemben. Tedd féltékennyé minden egyes alkalommal. Beültök valahova iszogatni? Flörtölj a felszolgálóval. Bulizni mentek? Kezdj ki a pultossal. Vásároltok valahol? Mosolyogj vissza mindenkire, aki megnéz téged. Flörtölj a tesójával vagy egy családtagjával.

Leginkább működik: mindenkinél, főleg a magabiztos és ragaszkodó embereknél.

pszichologus budapest online pszichologus szakitok5

8# Mozdulj rá a legjobb barátjára. Amikor találkoztok a párod legjobb barátjával, akkor várd meg, amíg egyedül marad és kezdj el vele aranyosan beszélgetni. Kérd meg pár szívességre. Nézzen utána neked valaminek, jöjjön át főzőcskézni, kísérjen el ajándékot venni a párodnak, miközben te flörtölsz vele. Ha biztosra akarsz menni, akkor feküdj le vele, lehetőleg úgy, hogy a párod is megtudja.

Leginkább beválik: mindenkinél, hiszen mindenki ettől fosik a legjobban.

9# Hanyagold a szexet. Nem titok, hogy a férfiak és a nők is erősen szexuális beállítottságúak. A férfiak szeretnek szexelni, a nők pedig megszexelve lenni. Mindenki várja a másik közeledését. A szokásos időben, amikor a szexre kerülne sor, mondd meg neki, hogy nincs hozzá kedved, mert fáradt vagy, szomorú, nem érzed jól magad stb. Előbb vagy utóbb, de idegesíteni fogja a helyzet, és otthagy majd téged.

Az is egy megoldás, ha megmondod neki, hogy eleged van belőle. Mondd hangosan és érthetően, hogy világosan megértse. Utálod, amiért leszarja a fejed, amiért a hobbijai, a haverjai és a szülei fontosabbak, mint te, amiért nem figyel rád stb.

Leginkább beválik: ha a partnered nagyon szexuális beállítottságú, társfüggő és odavan a hobbijáért, haverjaiért, családtagjaiért.

pszichologus budapest online pszichologus szakitok6

#10 Legyél kibírhatatlan. Legyél brutál idegesítő. Írogass neki üzeneteket félóránként és készülj ki 2 percen belül, ha nem ír vissza. Írd meg neki naponta többször, hogy mennyire szereted és mennyire hiányzik, lehetőleg rengeteg hangulatjelet használva. Rövid időn belül kikészíted és le fog lépni.

Legjobban beválik: ha tudod, hogy a másik egy önálló, független ember és hamar kikészítik a társfüggő, kapaszkodó partnerek.

11# Legyél ügyetlen. Énekeld és táncold körbe a lakást, kezedben egy pohár üdítővel vagy borral és amikor azt gondolná, hogy milyen cuki és szexi vagy így, akkor váratlanul öntsd rá az italod a számítógépére, iPhone-jára, Playstation-jére vagy valamelyik precízen rendezett gyűjteményére.

Leginkább beválik: számítógép és játékfüggőknél, illetve azoknál, akik kényszeresen ragaszkodnak a faszságaikhoz.

12# Rendezz jelenetet. Amikor elmentek valahova, tegyél úgy, mintha eleged lenne. Figyelmeztesd a párod, hogy hagyja abba a flörtölést azzal az emberrel. Ha tagadja, akkor kezdd el felemelni a hangod, hogy mindenki hallja. „Ne tagadd! Láttam, hogy flörtöltél vele!” aztán mutass rá valakire. Hozd a lehető legkínosabb helyzetbe a másikat.

Leginkább beválik: ha előtte gyakorolsz a tükör előtt, és az illető visszahúzódó, konfliktuskerülő típus, aki nem szereti a veszekedéseket.

Kombinálhatsz is két-három tippet egyszerre. Legyél bátor! Színészkedj élethűen! Azért csinálod, mert egy gyáva és önző ember van melletted, aki valószínű, hogy az is marad, te viszont fejlődni szeretnél és nincsenek fölösleges éveid arra, hogy kihasználjanak. A következő párkapcsolatod biztosan jobb lesz!

cim vonalPszichológus blog

Hírek, aktualitások a pszichológia világából.

Megmenteném a házasságuk

pszichologus budapest online pszichologus sarka hajdu2Megmenteném Sarka Kata és Hajdú Péter házasságát. Kata és Péter fantasztikus párt alkottak az elmúlt 10 évben. Szerelmük gyümölcse két gyönyörű szép gyermekük. Kata egy hihetetlenül érzékeny...

Bővebben...:

Ki az a fapina?

pszichologus budapest online pszichologus fapina2Több női és férfi páciensem kérdezte meg tőlem, hogy ki az a "fapina" vagy "szűzkurva", - férfi megfelelője a "faszrobot" - és kikre használom ezt a kifejezést, amikor a párkapcsolati problémákról és a...

Bővebben...:

cim vonalHasznos tippek

Kézzelfogható technikák a mindennapokhoz.

12 tipp, hogy biztosan megszabadulj a párodtól

pszichologus budapest online pszichologus szakitok2Utálod a másikat és baromira eleged van belőle? Hogy tudod elérni, hogy kidobjon? Íme pár tipp, amivel garantáltan... 

Bővebben...:

10 tipp, hogy parádésan érezd magad az ünnepek alatt

pszichologus budapest online pszichologus parades2Az ünnepek sokakban kettős érzéseket váltanak ki. Vannak, akiknek ez a kedvenc időszakuk az évben, de vannak olyanok is, akik...

Bővebben...:
cim vonalFoglaljon időpontot most!

Küldje el üzenetét az alábbi űrlap segítségével.


Tegye meg az első lépést és foglaljon időpontot online vagy írjon e-mailt a pszichologusod@gmail.com e-mail címre!